KAARSEN ACTIE 2024

Voor de allereerste keer presenteert het thuisfrontteam van Marc en Nathalie Ketelaar een bijzondere samenwerking met de deelnemers van kaarsenmakerij VETlicht in Ede. Ze hebben een prachtige collectie samengesteld van de kaarsen die hier ambachtelijk vervaardigd wordt in hun werkplaats.

De deelnemers van VETlicht, die te maken hebben met een verstandelijke beperking, zetten zich met zorg, toewijding en vooral plezier in bij het creëren en verpakken van elke kaars. Deze kaarsenmakerij maakt deel uit van ’s Heerenloo Ede.

Bijna zes maanden geleden vestigden Marc en Nathalie zich samen met Lotte, Thomas en Daniël in Paramaribo. Het werk in Suriname is prachtig, intens en soms uitdagend. De familie Ketelaar vindt steeds meer haar draai in het land om het werk voor MAF te kunnen doen en ze waarderen het meeleven vanuit het thuisfront.

In Suriname heerst een grote geestelijke duisternis. Met de aankoop van een kaars, ondersteun je Marc en Nathalie in het werk wat zij doen voor MAF. Door wie ze zijn en wat ze doen willen ze Gods licht verspreiden in Suriname. Hiervoor is blijvend gebed gevraagd. Maar naast gebed, interesse en aandacht is er ook financiële steun nodig. Door het bestellen van één of meerdere kaarsen kan je hieraan bijdragen.