Steun ons

Geven

Je kunt ons helpen uitzending mogelijk te maken door een financiële gift te geven. Je kunt kiezen uit een enkele of maandelijkse gift. Jouw financiele gift wordt voor de volle 100% gebruikt voor het levensonderhoud van Marc, Nathalie en de kinderen en is voor jou aftrekbaar van de belasting. En je donatie heeft impact. Door jouw gift helpt ons om werk te gaan doen op de plekken waar dat het hardste nodig is.


Gebed

Aanmelden voor de gebedswhatsappgroep kan door een bericht te sturen naar paul@vliegenmeteenmissie.com

Schenking

Je kunt een schenkingsovereenkomst bij MAF regelen. MAF Nederland is een ANBI instelling. Dit betekent dat je als donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kunt aftrekken. Bij een periodieke schenking welke is vastgelegd in een overeenkomst betaalt de fiscus een flink deel (tot 49,5%) mee aan uw hulp.

Vlieg je mee?

Wil je een keertje meevliegen? Bijvoorbeeld een vlucht over je eigen woonplaats, een rondje over een bijzonder natuurgebied, een vlucht naar de waddeneilanden of juist meer richting de binnenlanden van Duitsland of Frankrijk? Er zijn veel verschillende mogelijkheden.

Om te mogen starten met het commerciële brevet moet er minimaal 150 uur gevlogen zijn. Dit wordt verdeeld in losse vlieguren en begeleide ervaringsuren (guided experience building) door de MATC vliegschool. Op dit moment (juni 2022) heeft Marc al minimaal 150 uur gevlogen en voldoende vlieguren om te mogen starten met de opleiding voor het commerciële vliegbrevet. Om het commerciële brevet te behalen moet er minimaal 200 uur zijn gevlogen.

Guided experience building (GEB)

Marc is op dit moment bezig met zijn laatste vluchten voor de Guided Experience Building (GEB) van de MATC vliegschool. Door middel van allerlei verplichte vliegopdrachten uit een syllabus en regelmatige tussentoetsen moet een stevig fundament voor de MAF piloot in opleiding worden gevormd.

Deze GEB vluchten zijn vaak langer (maar daarmee ook unieker!) van aard. Wij kunnen deze vluchten alleen maken wanneer we voldoende passagiers hebben die zich geroepen voelen om mee te gaan.

Je helpt ons dus enorm en direct door mee te vliegen op een GEB vlucht.

GEB1 vlucht

Wanneer

Duitsland

September 2020

Den Helder/ Groningen

Januari 2021

Zweden

Januari 2021

Duitsland (Kassel)

Februari 2021

Waddeneilanden

Juli 2021

Oostenrijk

Juli 2021

Maastricht-Rotterdam-Groningen

Augustus 2021

Engeland

nog te boeken

Noord Frankrijk

Februari 2022

Straatsburg

Maart 2022

GEB2 vluchten

 

Niederrhein (+/- 1,5 uur)

nog te boeken

De Kooy – Bremen (+/- 3,5 uur)

nog te boeken

Munster Osnabruck – Beek – Budel (+/- 4 uur)

nog te boeken

Lydd (5 uur)

nog te boeken

Rouen – Strassbourg – Saarbrucken (7 uur)

nog te boeken

Le touquet – st. quentin – Laon – Bitburg – Truer (5,5 uur)

nog te boeken

Losse vlieguren maken

Elke losse rondvlucht die gemaakt wordt telt direct mee aan het opbouwen van deze verplichte vlieguren.

Voor een losse vlucht kan je altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.